Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
На 4 порції:
1 цибулина, дрібно порізана
2 ч. л. порошку каррі
150 г картоплі, очищеного і порізаного
800 мл гарячого овочевого бульйону
350 г замороженого горошку
400 г консервованої зеленої сочевиці, злити
Інструкції:
1. Нагріти 1 ст л олії в каструлі і обсмажити цибулю до м'якості. Додати порошок каррі і готувати хвилину на повільному вогні.
2. Додати картоплю і бульйон, накрити і варити 10 хвилин, потім додати горошок і сочевицю. Довести до кипіння, варити, накривши кришкою, ще 5 хвилин.
3. Порубати суп в кухонному комбайні або блендері не неоднорідне пюре. Приправити за смаком.