Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Вам знадобляться:
15-20 фрикадельок,
2-3 картоплини,
1-2 стебла селери,
морква
цибулина,
2-3 часточки часнику,
1,5 с.л. оливкової або рослинного масла,
великий помідор,
перець, сіль, лавровий лист, петрушка, кріп - за смаком
У киплячу воду (1,5-2 літри) опускаємо нарізану великими кубиками картоплю, дрібно посічену селеру і фрикадельки, перемикаємо на слабкий вогонь.
Пасеруємо цибуля, часник, порізані великими скибочками помідор і моркву. Переконавшись у готовності картоплі, відправляємо отриману суміш в суп. Через 5 хвилин додаємо сіль, зелень і прянощі, варимо ще 5 хвилин. Якщо хочете, щоб суп був більш ароматною і наваристим, дайте йому настоятися без вогню 10-15 хвилин.