Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Вам знадобляться:
    15-20 фрикадельок,
    2-3 картоплини,
    1-2 стебла селери,
    морква
    цибулина,
    2-3 часточки часнику,
    1,5 с.л. оливкової або рослинного масла,
    великий помідор,
    перець, сіль, лавровий лист, петрушка, кріп - за смаком
    У киплячу воду (1,5-2 літри) опускаємо нарізану великими кубиками картоплю, дрібно посічену селеру і фрикадельки, перемикаємо на слабкий вогонь.
    Пасеруємо цибуля, часник, порізані великими скибочками помідор і моркву. Переконавшись у готовності картоплі, відправляємо отриману суміш в суп. Через 5 хвилин додаємо сіль, зелень і прянощі, варимо ще 5 хвилин. Якщо хочете, щоб суп був більш ароматною і наваристим, дайте йому настоятися без вогню 10-15 хвилин.