Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    гриби сушені - 100 гр.
    вода - 1,5 л
    солоні огірки - 2-3 шт.
    цибуля ріпчаста - 2 головки
    масло вершкове - 3 ст. ложки
    картопля - 4 шт.
    корінь петрушки - 2 шт.
    огірковий розсіл
    чорний перець горошком - 3-4 шт.
    сіль
    Приготування:
    Сушені гриби замочити в холодній воді, а потім ще раз промийте. Воду, в якій замочувалися гриби, процідіть, доведіть до кипіння, опустіть в неї гриби і варіть до їх розм'якшення без додавання солі.
    Готові гриби нарізати соломкою. Відвар процідіть. Цибулю наріжте і злегка обсмажте на олії. Огірки наріжте скибочками і відваріть в невеликій кількості відвару.
    Картоплю наріжте смужками, опустіть в киплячу грибний відвар і варіть до напівготовності. Потім покладіть цибулю, корінь петрушки, нарізаний скибочками, солоні огірки, перець горошком, посоліть і доведіть овочі до готовності.
    В кінці приготування покладіть гриби і влийте прокип ’ ячений огірковий розсіл. Подавайте розсольник зі сметаною, посипавши рубаною зеленню петрушки або кропу.