Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Цей суп безумовно хороший з молодими овочами! Неодмінно спробуйте!
Інгредієнти:
морква - 1 велика або 2 середніх;
картопля - 3 шт;
цибуля - 1 шт;
капуста - 1/2 невеликого вилка;
болгарський перець - 1шт;
селера - 1 стебло;
сіль, перець;
сметана.
Моєму та чистимо всі овочі. Морква ріжемо брусочками.
Картоплю ріжемо також, як морква. Капусту шаткуємо.
Ріжемо цибулю. У що закипіла воду кидаємо спочатку моркву і цибулю, коли вони закиплять - капусту.
Селеру і болгарський перець ріжемо на скибочки (намагайтеся, щоб всі продукти були порізані приблизно однаково, тоді вони проварятся рівномірно і смак буде збалансованим). Кидаємо у закипілий суп.
Посолимо. Варимо на середньому вогні до готовності овочів. Перед тим, як вимкнути - посипаємо свіжомеленим чорним перцем.
Подаємо зі сметаною.
Приємного апетиту!
NB! - Якщо у вас раптом опинився в морозилці овочевий бульйон (а в мене часто так буває), то суп можна готувати на ньому. Якщо його виявилося недостатньо, розбавляйте водою.
- Можна в тарілки насипати будь-який порізаної зелені на ваш смак.
Фото і рецепт: Ольга Злобіна.