Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Склад:
    щавель - 400 гр.
    морква - 2 шт.
    цибуля ріпчаста - 1 шт.
    рис - 1 жменя
    сметана - за смаком
    сіль - за смаком
    чорний перець - за смаком
    яйце - 3-4 шт.
    вода - 1,5 л.
    Приготування:
    Моркву відварити, очистити, натерти на крупній тертці. Цибулю подрібнити. Рис промити.
    У киплячу воду опустити морква, цибуля, рис і лавровий лист. Посолити. Поперчити. Варити до повної готовності. Розлити по порцій. Щавель ретельно помити, подрібнити і опустити в бульйон.
    Яйця відварити, нарізати на половинки. Також додати в бульйон.
    Примітка:
    Суп подавати зі сметаною і яйцями.