Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Склад:
щавель - 400 гр.
морква - 2 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
рис - 1 жменя
сметана - за смаком
сіль - за смаком
чорний перець - за смаком
яйце - 3-4 шт.
вода - 1,5 л.
Приготування:
Моркву відварити, очистити, натерти на крупній тертці. Цибулю подрібнити. Рис промити.
У киплячу воду опустити морква, цибуля, рис і лавровий лист. Посолити. Поперчити. Варити до повної готовності. Розлити по порцій. Щавель ретельно помити, подрібнити і опустити в бульйон.
Яйця відварити, нарізати на половинки. Також додати в бульйон.
Примітка:
Суп подавати зі сметаною і яйцями.