Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Солянка збірна м ’ ясна
    В кипячий бульйон покласти пасеровану цибулю, припущені огірки, томат, через 7-10 хв - каперси, спеції, сіль і довести до кипіння. Покласти скибочки м'ясопродуктів і прокипятити. При подачі в тарілку покласти маслини, шматочок лимона, сметану і зелень.
    1,5 л бульйону, 4 цибулини, 40 г вершкового масла, 2 солених огірки, 4 ст.л.томата, 40 г каперсів, 150 г яловичини, 80 г шинки, 2 сосиски та сардельки, 150 г яловичих нирок, 80 г маслин, 4 скибочки лимона, 100 г сметани, спеції, зелень.
    Сирники із сиру
    Сир розтерти, додати борошно, яйце, цукор, сіль. Сформувати ковбаски діаметром 5-6 см, нарізати в поперек на шматки завтовшки з палець. Обваляти в борошні і обсмажити на маслі. Окремо подати сметану або варення.
    500 г сиру, 1/2 ст.муки, 1 яйце, 2 ст.л.сахара, 30 г топленого масла, сіль.
    Кулеб'яка грибна
    Цибулю і моркву нарізати кружечками і обсмажити в 2 ст.л.масла 4-6 хв. Додати гриби, сіль, перець і смажити ще 5-7 хв. Додати рис і масло, що залишилося. Тісто розкачати в пласт і залишити на 20 хв. Потім смужкою на всю довжину викласти начинку, краю підняти і защипати. Викласти кулеб ’ яку на змащене маслом деко швом вниз. Залишити на 20 хв. Змастити збитим яйцем, проколоти в декількох місцях виделкою і запікати в духовці 35-40 хв при t 220.
    500 г дріжджового тіста, 1 цибулина, 1 морква, 3 ст.л.сливочного масла, 300 г грибів, 3 ст.отварного рису, 1 яйце, перець, сіль.