Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Необхідні продукти:
свинина без жиру - 300 г,
гриби - 200 г,
баклажани - 1 шт. (невеликий),
перець жовтий - 2 стручки,
зелений - 1 стручок,
картопля - 3 бульби,
морква - 1 шт.,
корінь петрушки - 1 шт.,
цибуля ріпчаста - 1 головка,
помідори - 2 шт.,
олія рослинна - 3 ст. ложки,
перець чорний - 6 горошин,
базилік і любисток рубані - по 1 ч. ложці,
зелень петрушки , кропу, морквяна бадилля рубані - по 2 ч. ложки,
аджика - 4 ч. ложки,
цукор - 4 ч. ложки, сіль,
сметана - 4 ч. ложки.
Спосіб приготування:
Свинину наріжте смужками, залийте водою (1,5 л), доведіть до кипіння, зніміть піну і варити при слабкому кипінні 15 хвилин.
Гриби обшпарте, великі наріжте скибочками, дрібні залиште цілими. Картоплю наріжте скибочками. Баклажан наріжте скибочками, не очищаючи від шкірки.
Моркву, корінь петрушки, цибулю очистіть, наріжте соломкою, спасеруйте в 1 столовій ложці масла. Стручки перцю очистіть, наріжте соломкою, спасеруйте в 1 столовій ложці масла.
Помідори обшпарте, зніміть шкірку, розріжте навпіл, видалити насіння. Наріжте скибочками, спасеруйте в 1 столовій ложці масла. В кипячий бульйон покласти гриби, варіть 15 хвилин при слабкому кипінні.
Додати картоплю, через 10 хвилин - баклажани, пасеровані овочі, чорний перець, аджику, цукор, сіль і варіть ще 5 хвилин. Покладіть зелень, доведіть до кипіння, зніміть з вогню. При подачі покладіть сметану.