Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Для приготування нашого супу на 3 персони нам знадобляться наступні продукти:
    * Свинина або яловичина - 600 г.
    * Цибуля - 2 шт.
    * Печериці - 150 г.
    * Томати у власному соку - 300 г.
    * Мелена паприка - 1 ч.л.
    * Сіль і перець за смаком
    Приготування:
    Подрібнюємо цибулю й обсмажуємо в олії протягом 3 хвилин.
    Нарізати невеликими шматочками м ’ ясо, додаємо до цибулі і смажимо ще близько 7 хвилин.
    Нарізані печериці кладемо в каструлю, трохи солимо, перчимо, потім заливаємо все томатами, додаємо паприку, після чого доливаємо 300 мл води, накриваємо каструлю кришкою й тушкуємо ~ 20 хвилин.
    Подаємо наш готовий суп-гуляш зі свіжим хлібом і зеленню.
    А так же, суп-гуляш можна подати в такому оригінальному варіанті, що зробить його більш незвичайним і цікавим, ваші рідні та близькі будуть приємно здивовані!
    Приємного Вам апетиту!