Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
200 г стручкової квасолі (замороженої)
200 г цвітної капусти (замороженої)
1 цибулина
рослинна олія
300 г яловичого фаршу
1 жовток
борошно
200 г макаронних виробів
лавровий лист
сіль, перець
У фарш додати жовток і трохи борошна, перемішати і сформувати невеличкі фрикадельки. Цибулю очистити і дрібно неразеть, обсмажити на рослинній олії.
У киплячу воду (2-3 л) опустити фрикадельки, овочі, макаронні вироби і обсмажену цибулю. Через 10-15 хвилин додати лавровий лист, посолити і поперчити за смаком.
Варити ще 10-15 хвилин. Потім вийняти лавровий лист, перед подачею дати супу настоятися.