Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    200 г стручкової квасолі (замороженої)
    200 г цвітної капусти (замороженої)
    1 цибулина
    рослинна олія
    300 г яловичого фаршу
    1 жовток
    борошно
    200 г макаронних виробів
    лавровий лист
    сіль, перець
    У фарш додати жовток і трохи борошна, перемішати і сформувати невеличкі фрикадельки. Цибулю очистити і дрібно неразеть, обсмажити на рослинній олії.
    У киплячу воду (2-3 л) опустити фрикадельки, овочі, макаронні вироби і обсмажену цибулю. Через 10-15 хвилин додати лавровий лист, посолити і поперчити за смаком.
    Варити ще 10-15 хвилин. Потім вийняти лавровий лист, перед подачею дати супу настоятися.