Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
капуста цвітна - 600 гр.
картопля - 400 гр.
морква - 100 гр.
корінь петрушки - 60 гр.
цибуля ріпчаста - 50 гр.
цибуля-порей - 50 гр.
квасоля стручкова - 200 гр.маргарин або масло топлене - 40 гр.
бульйон або воду - 1,5 л
сіль
перець
лавровий лист
зелень
Приготування:
Морква, цибуля-порей, ріпчасту цибулю очищають від шкірки, нарізають кубиками і пасерують в маслі.
Капусту розбирають на суцвіття.
Картоплю і корінь петрушки очищають від шкірки і нарізати кубиками.
Стручки квасолі нарізати шматочками.
В кипячий бульйон або воду закладають картопля, проварюють 5-10 хвилин, додати цвітну капусту, петрушку, пасеровані моркву і цибулю, шматочки квасолі і варять до готовності.
За 10 хвилин до закінчення варіння додати спеції.
При подачі суп розливають в тарілки і посипають дрібно рубленою зеленню.