Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    капуста цвітна - 600 гр.
    картопля - 400 гр.
    морква - 100 гр.
    корінь петрушки - 60 гр.
    цибуля ріпчаста - 50 гр.
    цибуля-порей - 50 гр.
    квасоля стручкова - 200 гр.маргарин або масло топлене - 40 гр.
    бульйон або воду - 1,5 л
    сіль
    перець
    лавровий лист
    зелень
    Приготування:
    Морква, цибуля-порей, ріпчасту цибулю очищають від шкірки, нарізають кубиками і пасерують в маслі.
    Капусту розбирають на суцвіття.
    Картоплю і корінь петрушки очищають від шкірки і нарізати кубиками.
    Стручки квасолі нарізати шматочками.
    В кипячий бульйон або воду закладають картопля, проварюють 5-10 хвилин, додати цвітну капусту, петрушку, пасеровані моркву і цибулю, шматочки квасолі і варять до готовності.
    За 10 хвилин до закінчення варіння додати спеції.
    При подачі суп розливають в тарілки і посипають дрібно рубленою зеленню.