Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
овочевий бульйон - 1,2 л
капуста цвітна - 1 качан
картопля - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
гриби (білі, лисички) - 300 гр
вершкове масло - 2 ст. ложки
оливкова олія - 4 ст. ложки
молоко - 2 склянки
вершки густі - 100 гр.
зелений лук рубаний - 2 ст. ложки
Гриби наріжте скибочками і обсмажте на оливковій олії. В кінці смаження посоліть, поперчіть. Капусту розберіть на суцвіття і наріжте. Картопля і ріпчасту цибулю наріжте кубиками.
Підготовлені овочі злегка обсмажте на вершковому маслі, додайте трохи води і тушкуйте 10 хвилин під кришкою. Залийте овочі гарячим бульйоном і доведіть до кипіння.
Додайте молоко і знову доведіть до кипіння, потім посоліть і варіть суп до готовності. Влийте в суп і збийте вершки його блендером, потім прогрійте, не доводячи до кипіння.
При подачі в кожну тарілку з супом розкладіть гриби. Посипте суп зеленою цибулею.