Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* курячий бульйон 1-1,5 л.
* капуста цвітна 250 г
* брокколі 250 г
* вершки 10% 250 мл
* сіль, перець за смаком
* печериці 2-3 шт.
* насіння кунжуту для прикраси
Спосіб приготування:
В курячому бульйоні відварити капусту до м'якості.
Разом з бульйоном перелити в блендер, збити до однорідної маси.
Викласти пюре в каструлю, влити вершки і прогріти - суп готовий.
Гриби нарізати, обсмажити на рослинній олії.
Суп розлити по тарілках, викласти гриби (замість грибів можна використовувати обсмажений бекон або креветки), посипати кунжутом і подати до столу.
Приємного апетиту.