Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * курячий бульйон 1-1,5 л.
    * капуста цвітна 250 г
    * брокколі 250 г
    * вершки 10% 250 мл
    * сіль, перець за смаком
    * печериці 2-3 шт.
    * насіння кунжуту для прикраси
    Спосіб приготування:
    В курячому бульйоні відварити капусту до м'якості.
    Разом з бульйоном перелити в блендер, збити до однорідної маси.
    Викласти пюре в каструлю, влити вершки і прогріти - суп готовий.
    Гриби нарізати, обсмажити на рослинній олії.
    Суп розлити по тарілках, викласти гриби (замість грибів можна використовувати обсмажений бекон або креветки), посипати кунжутом і подати до столу.
    Приємного апетиту.