Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
овочі (морква, капуста, петрушка, цибуля) - 200 гр.
картопля - 300 гр.
помідори - 300 гр.
квасоля стручкова - 200 гр.
олія або топлене - 40 гр.
борошно пшеничне - 30 гр. сіль перець
Підготовлені овочі залийте 1,7 л киплячої води, посоліть, приготуйте відвар. Квасоля промийте, очистіть, зваріть, відвар зцідіть.
Нарізану кубиками картоплю відваріть у проціджений овочевому відварі. Борошно пасеруйте з маслом до світло золотистого кольору і розведіть, помішуючи, невеликою кількістю злегка охолодженого відвару.
Заправити суп пасерованим борошном, прокип ’ ятіть, посоліть, поперчіть, додайте протерті варені або сирі помідори і нарізану квасоля, доведіть до кипіння.
При подачі посипте суп рубаною зеленню.