Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
На 4 порції:
150 г пісної баранини
50 г рису
850 мл бульйону з баранини
1 цибуля-порей, порізаний
1 зубчік часнику, тонко порізаний
2 ч л світлого соєвого соусу
1 ч. л. рисового винного оцту
1 чашка печериць, порізаних
сіль
Інструкції:
1. Гострим ножем зрізати жир з баранини і м'ясо порізати на тонкі шматочки. Відкласти.
2. Довести до кипіння велику каструлю з підсоленою водою і додати рис. Довести до кипіння, перемішати і зменшити вогонь. Варити 10-15 хвилин до м'якості.
3. Злити рис, промити під холодною водою, знову злити і відставити.
4. Тим часом налити бульйон в каструлю і довести до кипіння.
5. Додати баранину, цибуля, часник, соєвий соус. і оцет. Зменшити вогонь, накрити кришкою і залишити варитися на 10 хвилин або поки баранина не буде ніжною.
6. Додати гриби, рис і готувати ще 2-3 хвилини. Гриби повинні бути повністю готові.
7. Розлити суп по тарілках і подавати відразу ж.