Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • *6 картоплин (800 м),
    *1 морква (100 г),
    *1 цибулина (140 г),
    *3 помідори (250 г),
    *300 г брокколі,
    *4 ст. ложки рослинної олії,
    *1 ст. ложка вершкового масла,
    *3,0 літра води,
    *лавровий лист, перець чорний мелений, сіль, зелень нарізана кропу (2 ст. ложки).
    Картоплю нарізати кубиками. Моркву і помідори натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати. Брокколі промити і розділити на суцвіття. На рослинній + вершковому маслі обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору, додати брокколі і натерті помідори і смажити всі разом, поки не википить вся рідина.
    У киплячу воду покласти нарізану картоплю і, після закипання, варити 15 хвилин. Потім викласти обсмажені овочі, додати сіль, перець, лавровий лист, варити 10 хвилин, а потім додати нарізану зелень кропу і варити ще 5 хвилин.
    Можна подавати зі сметаною або майонезом.