Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
брокколі - 200 гр.
цибуля ріпчаста - 1 головка
часник - 1 зубчик
оливкова олія - 2 ст. ложки
вода - 4 склянки
цукіні - 1 шт.
вершки густі - 1\\2 склянки
базилік рубаний - 2 ч. ложки
зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки
соус вустерширский - 1 ст. ложка
насіння соняшника - 3 ст. ложки
перець чорний мелений,
сіль за смаком
Брокколі розберіть на суцвіття. Цибулю і часник дрібно порубайте, обсмажте на олії, з'єднайте з брокколі і смажте всі разом 2-3 хвилини.
Потім влийте воду, варіть овочі 10 хвилин. Цукіні наріжте тонкими скибочками, додайте в суп і варіть ще 5 хвилин. Вершки з'єднайте з базиліком, петрушкою і влийте в суп. Суп посоліть, поперчіть, додайте лимонний сік і вустерширский соус.
При подачі посипте суп насінням соняшнику.