Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1/4 частина курки,
    2 цибулини,
    1 яйце,
    20 г вершкового масла,
    3 ст. ложки борошна,
    1 морква,
    рослинна олія,
    сіль
    Приготування:
    В каструлю покласти шматочок курки і одну очищену цибулину, залити холодною водою і поставити варити, після закипання зняти піну і варити на повільному вогні близько години. Виловити курку і цибулину. Бульйон процідити.
    В миску викласти жовток від яйця , додати розм'якшене масло, молоко, борошно. І збитий до білого білок. Все добре збити і посолити.
    Цибулину обчистити і дрібно нашинкувати, моркву очистити і натерти на терці. Обсмажити цибулю і моркву на олії і додати в бульйон.
    Десертною ложкою набирати тісто і акуратно опускати в каструлю з киплячою бульйоном.
    На повільному вогні довести до готовності. Посолити. За бажанням можна відокремити м'ясо від костей, дрібно нарізати і додати в каструлю.
    Подавати в глибокій тарілці.
    Приємного апетиту!