Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1/4 частина курки,
2 цибулини,
1 яйце,
20 г вершкового масла,
3 ст. ложки борошна,
1 морква,
рослинна олія,
сіль
Приготування:
В каструлю покласти шматочок курки і одну очищену цибулину, залити холодною водою і поставити варити, після закипання зняти піну і варити на повільному вогні близько години. Виловити курку і цибулину. Бульйон процідити.
В миску викласти жовток від яйця , додати розм'якшене масло, молоко, борошно. І збитий до білого білок. Все добре збити і посолити.
Цибулину обчистити і дрібно нашинкувати, моркву очистити і натерти на терці. Обсмажити цибулю і моркву на олії і додати в бульйон.
Десертною ложкою набирати тісто і акуратно опускати в каструлю з киплячою бульйоном.
На повільному вогні довести до готовності. Посолити. За бажанням можна відокремити м'ясо від костей, дрібно нарізати і додати в каструлю.
Подавати в глибокій тарілці.
Приємного апетиту!