Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* вершкове масло 50 г
* оливкова олія 50 мл
* часник молодий 2 зубчіка
* молоді кабачки 2 шт.
* зелень кропу 50 г
* вода 1-1,5 л
* креветки по 5 шт. на порцію
* соус песто
* пармезан
В сотейник покласти вершкове і оливкову олію розігріти. Часник обчистити, нарізати кубиками і покласти в сковороду, злегка обсмажити. З кабачків зняти шкірку, нарізати кубиком і покласти в сковороду, обсмажувати 5 хвилин, періодично помішуючи.
Зелень нарізати і додати до кабачків. Влити воду і варити кабачки до готовності, 15 хвилин. Перелити суп в блендер і подрібнити пюреобразного стану. Перелити суп назад в каструлю, довести до кипіння.
Покласти креветки, проварити 2-3 хвилини. Розлити суп по тарілках, додати в кожну по 1 ст. л. песто. Посипати суп тертим сиром і подати до столу.
Приємного апетиту!