Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
50 г локшини
200 г курячої грудки
500 мл курячого бульйону
100 г печериць
1 стебло лука-порею
1 цибулина
1 солодкий перець
5 ст. л. рослинного масла
мелений або маринований імбир
соєвий соус
сіль - за смаком
Приготування:
Зварити локшину до готовності в підсоленій воде.Шампиньоны очистити, промити і нарізати скибочками.
Грудку розпластати, загорнути в неї смужку солодкого перцю і лука-порею. Відварити в підсоленій воді до готовності, вийняти, нарізати невеликими скибочками.
Перець, цибулю та цибуля-порей нарізати соломкою, тушкувати разом з грибами в рослинній олії близько 5 хвилин. Потім влити курячий бульйон, додати локшину, соєвий соус, сіль, імбир за смаком. Покласти шматочки курячого філе, суп готовий.
Суп виходить гостреньким, якщо додати багато імбиру. Добре зігріває в зимову пору.
Поліна Соболєва