Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
СКЛАД
1 л води, ~300 г картоплі, 1 середня морква (~150г), 80~100г вермішелі, 1 ч. ложка солі, перцю, 2~3 лаврових листа, зелень
КУРЯЧІ ГАЛУШКИ
200г курячого м'яса, 1 маленька цибулина (50г), 1/4 ч ложки солі, сода на кінчику ножа
СИРНІ ГАЛУШКИ
60г сиру, 1 яйце, 1 ст. ложка борошна (20~25г), щіпка солі, перець, сода на кінчику ножа, при желаниии - 1~3 краплі соусу "Табаско"
Картоплю обчистити і порізати маленькими кубиками. Промити в холодній воді від крохмалю.
Моркву обчистити і порізати колами.
У каструлі довести до кипіння 1,5 літра води.
Всі овочі скласти в каструлю.
Варити 15 хвилин.
Поки варяться овочі, підготувати дві маси для галушок.
Куряча маса
Куряче м'ясо пропустити через м ’ ясорубку.
Цибулину натерти на дрібній терці в кашку.
Змішати курячий фарш, лушпиння пасту, сіль, перець і соду.
Сирна маса
Сир натерти на середній тертці.
У мисці разбултыхать яйце з сіллю і перцем.
Якщо хочеться гострого смаку, то додати соус "Табаско" або куркуму або карі або гострий червоний перець.
Всипати тертий сир.
Перемішати. Всипати борошно з содою, ще раз перемішати.
Овочевий суп посолити і за допомогою двох ложок запустити курячі галушки. Розмір однієї галушки повинен бути приблизно половину чайної ложки.
Після курячих галушок в бульйон засипати вермішель і покласти лавровий лист.
Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 4~5 хвилин.
Потім в суп ввести сирні галушки, також за допомогою двох ложек.Варить 1 хвилину, потім подати суп на стіл.
При подачі в тарілку з супом можна покласти дрібно нарізану зелень - кріп, петрушку, кінзу.