Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
філе індички - 500 гр;
морква - 2 шт;
стебла селери - 2 шт;
болгарський перець - 2 шт (червоний і жовтий);
цукіні - 1 шт;
помідори - 3 шт (у мене 7 черрі);
цибуля - 1 шт;
часник - 4 зубчики;
консервована біла квасоля у власному соку - 1 банку;
томатне пюре - 200 мл;
бульйон (курячий або овочевий) - 1,5 л;
чебрець - 4 гілочки;
петрушка - пучок;
сушений базилік - щіпка;
оливкова олія - 4 ст.л.;
сіль, перець.
Підготуємо продукти - помиємо овочі і м'ясо, почистимо цибулю, часник і моркву.
Індичку нарізаємо середніми кубиками. Цибулю ріжемо чверть-кільцями, часник дрібно.
В каструлю наливаємо оливкова олія і смажимо цибулю і часник 1-2 хвилини. Потім кидаємо туди ж індичку, тушкуємо, помішуючи.
У цей час нарізаємо морква дрібним кубиком. Додаємо її в каструлю, коли м'ясо індички побіліє.
Також ріжемо селеру і болгарський перець. А потім ще кабачок.
Овочі додаємо в каструлю з нарізування: спочатку моркву та селеру, потім болгарський перець, ну і кабачок.
Тушкуємо всі разом до м'якості 7-10 хвилин. А поки нарізаємо кубиком помідори. Коли овочі стануть м'якими, додаємо помідори і томатне пюре.
Заливаємо бульйоном або водою) і доводимо до кипіння на невеликому вогні. Потім додаємо листики шавлії, сушений базилік, квасоля і знову прогріваємо до кипіння. Солимо.
Далі додаємо порізані листя петрушки і вимикаємо. Смачнючий суп готовий!
Інгредієнтів багато, готувати просто.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга Злобіна