Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* 300 г свинячого варене-копченого м'яса
* 1 цибулина
* 2 зубчики часнику
* 200 г білокачанної капусти
* 200 г шпинату
* 200 г консервованого зеленого горошку
* 3 помідори
* 4 скибочки білого хліба
* 3 ст. л. рослинного масла
* сіль, перець
Час приготування: 50 хв.
Порцій: 4
Приготування:
1. Цибулю та часник обчистити, дрібно нарізати, обсмажити в 1 ст. л. розігрітого рослинного масла, 8 хв. Додати нарізані помідори і зелений горошок, готувати 5 хв.
2. Окіст нарізати кубиками і обсмажити в маслі, що залишилося, 7 хв. Скибочки хліба помістити в розігріту до 190 С духовку і запікати, 8 хв.
3. Капусту тоненько нашинкувати і перетерти з сіллю і перцем.Выложить в каструлю с1 л киплячої води, варити 6 хв. Додати обсмажені овочі, окіст і нарізаний смужками шпинат, варити 10 хв. Скибочки хліба розкласти по тарілках і залити гарячим супом.
Bon Appetit!
Вдалих кулінарних відкриттів!
Поліна Соболєва