Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
курячий окіст 1 шт.
вода 1,5-2 л
морква, цибуля 1 шт.
перець горошком, лавровий лист 1 шт.
щавель 400 г
рослинна олія 1 ст. л.
ріпчасту цибулю 1 шт.
яйця 2 шт.
оцет
сіль
Курячий окіст розрубати навпіл, покласти в каструлю і залити водою, довести до кипіння. Коли вода закипить, зменшити температуру, зняти піну.
Покласти очищені моркву і цибулю, лаврушку і перець - варити до готовності, потім овочі і курку витягнути з бульйону. Другу цибулину дрібно нарізати.
У сковороді розігріти олію та обсмажити лук до прозорості, покласти курку і обсмажувати ще 3 хвилини. Викласти цибулю з куркою в бульйон.
Моркву з бульйону за бажанням нарізати кружечками і відправити в бульйон. Покласти підготовлені листя шпинату, суп посолити за смаком і варити 3-5 хвилин.
У цей час закип'ятити воду в сотейнику. Покласти сіль. Влити оцет - 1-2 ст. л. За допомогою ложки, заважаючи по краях, зробити воронку. Акуратно розбити яйце і вилити її у воронку.
В тарілку налити суп, покласти яйця і подати до столу.
Приємного апетиту!