Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    курячий окіст 1 шт.
    вода 1,5-2 л
    морква, цибуля 1 шт.
    перець горошком, лавровий лист 1 шт.
    щавель 400 г
    рослинна олія 1 ст. л.
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    яйця 2 шт.
    оцет
    сіль
    Курячий окіст розрубати навпіл, покласти в каструлю і залити водою, довести до кипіння. Коли вода закипить, зменшити температуру, зняти піну.
    Покласти очищені моркву і цибулю, лаврушку і перець - варити до готовності, потім овочі і курку витягнути з бульйону. Другу цибулину дрібно нарізати.
    У сковороді розігріти олію та обсмажити лук до прозорості, покласти курку і обсмажувати ще 3 хвилини. Викласти цибулю з куркою в бульйон.
    Моркву з бульйону за бажанням нарізати кружечками і відправити в бульйон. Покласти підготовлені листя шпинату, суп посолити за смаком і варити 3-5 хвилин.
    У цей час закип'ятити воду в сотейнику. Покласти сіль. Влити оцет - 1-2 ст. л. За допомогою ложки, заважаючи по краях, зробити воронку. Акуратно розбити яйце і вилити її у воронку.
    В тарілку налити суп, покласти яйця і подати до столу.
    Приємного апетиту!