Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Квасоля - 400 г
    * Гриби (свіжі лісові гриби, у мене білі) - 400 г
    * Часник - 4 зуб.
    * Перчик чилі (якщо великий - 1/3 частину) - 1 шт
    * Лавровий лист - 1 шт
    * Оливкова олія - 3-4 ст. л.
    * Петрушка (за вксусу)
    * Перець чорний мелений
    * Сіль
    * Вода (приблизно) - 2 л
    Приготування:
    Квасоля заздалегідь замочити(можна на ніч), відварити в двох літрах води, у воду додати лавровий лист, посолити в кінці.
    Половину квасолі вийняти, пюрировать в блендері, і назад покласти в каструлю з бульйоном.
    У сковороді розігріти оливкову олію, обсмажити (роздавлений плоскою стороною ножа) 2 зубчики часнику, перець чилі.
    Після того, як ми їх обсмажили, і вони придбали золотистий колір - вийняти з сковороди і викинути, часник і перець вже віддали свій смак маслу, і вони більше нам не знадобляться.
    Почищені, промиті і нарізані гриби обсмажити в маслі до апетитною коричневої кірочки. Посолити.
    Додати гриби до бульйону з квасолею і квасолевим пюре.Отварить всі разом ще 10 хвилин.
    наприкінці додати свіжу нарізану петрушку, дрібно нарізаний часник і мелений чорний перець.
    Вимкнути вогонь, і дати супу настоятися хвилин десять.Подаем з часниковими грінками.
    Якщо хочете, щоб бульйон у супу був світлішою - готуйте з білої квасолі.
    У мене була червона квасоля, першу воду після закипання я злила, оскільки вона була жахливо коричневого кольору, потім залила квасоля 2 літрами кип ’ ятку, і готувала далі за рецептом.
    ПыСы: На другий день суп став ще смачнішим!
    джерело рецепту: galya1963, livejournal
    Автор: Венерик