Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* Квасоля - 400 г
* Гриби (свіжі лісові гриби, у мене білі) - 400 г
* Часник - 4 зуб.
* Перчик чилі (якщо великий - 1/3 частину) - 1 шт
* Лавровий лист - 1 шт
* Оливкова олія - 3-4 ст. л.
* Петрушка (за вксусу)
* Перець чорний мелений
* Сіль
* Вода (приблизно) - 2 л
Приготування:
Квасоля заздалегідь замочити(можна на ніч), відварити в двох літрах води, у воду додати лавровий лист, посолити в кінці.
Половину квасолі вийняти, пюрировать в блендері, і назад покласти в каструлю з бульйоном.
У сковороді розігріти оливкову олію, обсмажити (роздавлений плоскою стороною ножа) 2 зубчики часнику, перець чилі.
Після того, як ми їх обсмажили, і вони придбали золотистий колір - вийняти з сковороди і викинути, часник і перець вже віддали свій смак маслу, і вони більше нам не знадобляться.
Почищені, промиті і нарізані гриби обсмажити в маслі до апетитною коричневої кірочки. Посолити.
Додати гриби до бульйону з квасолею і квасолевим пюре.Отварить всі разом ще 10 хвилин.
наприкінці додати свіжу нарізану петрушку, дрібно нарізаний часник і мелений чорний перець.
Вимкнути вогонь, і дати супу настоятися хвилин десять.Подаем з часниковими грінками.
Якщо хочете, щоб бульйон у супу був світлішою - готуйте з білої квасолі.
У мене була червона квасоля, першу воду після закипання я злила, оскільки вона була жахливо коричневого кольору, потім залила квасоля 2 літрами кип ’ ятку, і готувала далі за рецептом.
ПыСы: На другий день суп став ще смачнішим!
джерело рецепту: galya1963, livejournal
Автор: Венерик