Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Нам знадобиться:
на 5 літрів води:
м'ясо - 700г,
картопля - 3шт,
буряк - 1шт, цибуля
ріпчаста - 2шт,
морква - 2шт,
томатна паста - 2ст.л.,
помідори - 3шт,
болгарський перець - 1шт,
капуста,
зелень, сіль.
Приготування:
М'ясо ретельно моєму, заливаємо обов'язково холодною водою і варити до готовності (першу воду я зливаю). Нарізаємо картоплю і кладемо в бульйон.
Буряк нарізати соломкою і злегка обсмажуємо в олії. Додаємо до буряках дрібно порізану цибулю і моркву (можна кубиками, а можна на терці) і обсмажуємо до золотистого кольору.
Додаємо до засмажки томатну пасту і подрібнені помідори без шкірки (можна також використовувати борщевую заправку). Після загусання томатів додаємо склянку бульйону.
Тепер додаємо кубики болгарського перцю. Тушкуємо хвилин 10-15, а за цей час тонко шаткуємо капусту.
Коли картопля буде майже готовий - додаємо засмажку в каструлю з бульйоном. Щойно закипить - додаємо капусту.
Даємо покипіти хвилин 5 і вимикаємо. Зелень я кладу вже в тарілку.
Фото і рецепт: horo6aya