Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти тісто:
5-жовтків,
сода на кінчику ножа,
щіпка солі,
1-ст.ложка горілки,
борошно скільки візьме тісто,
сироп:
2-ст. ложка цукру,
2-ст. ложки меду.
Замісити тісто і дати йому подихати. Потім розкачати коржики і нарізати соломкою. Обсмажити в киплячому маслі.
Сироп: на водяній бані розтопити цукор з медом, довести до кипіння. Готовність сиропу перевіряю так: у холодну воду капаю кілька крапель сиропу і потім спробувати це, як кажуть на зубок. Якщо сироп відстає від зубів відразу-він готовий.
Потім соломку перемішати з сиропом, надати чак-чаку будь-яку форму і прикрасити що є у вас в наявності родзинками, курагою.