Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Сир твердий - близько 150 грам
    Борошно пшеничне - 1,5 склянки
    Масло вершкове 80 г
    Молоко - 4 ст. л.
    Сіль за смаком)
    Лимонна цедра (від одного маленького лимона)
    Рецепт
    Сир і масло натерти на дрібній терці і ретельно перемішати.
    Додати сіль, молоко і цедру і ще раз ретельно перемішати.
    Потім додайте всю борошно і замісіть м'яке і еластичне тісто.
    Розкачайте тісто в пласт товщиною 0,5 см, наріжте його на смужки і кожну смужку скачайте пальчиками в трубочку.
    Покладіть їх на пергаментний папір і випікайте 15 хвилин при 180 градусах, до золотистого кольору.
    Остудіть і їжте! Сирний смак виявиться, коли вони охолонуть! У мене вийшло 45 паличок.