Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Попкорн зазвичай асоціюється у нас з походами в кіно або цирк, тому багато хто думають, що зробити його складно, і тут необхідно якесь складне спеціальне обладнання. Але насправді це чудове страву можна запросто приготувати в домашніх умовах, головне мати під рукою трохи кукурудзяних зерен і відповідну посуд.
    А далі все залежить від Вашої фантазії, адже попкорн може бути яким завгодно - солодким, солоним, шоколадним, горіховим і навіть яблучним.
    Вам знадобляться:
    таку кількість кукурудзяних зерен, щоб вони покрили дно кастрюлирастительное масло (приблизно 1/3 від обсягу зерна)
    сіль - за смак
    Каструлю середніх розмірів ставимо на сильний вогонь і добре нагріту каструлю вливаємо рослинна олія.
    Масло - бажано кокосове або кукурудзяна, але в жодному разі не вершкове - розігріваємо на сильному вогні до 200-220°C.
    Кладемо в каструлю кукурудзяні зерна і додаємо сіль. Щільно закриваємо кришкою і обережно струшуємо каструлю.
    Нікуди не йдучи, тримаємо каструлю на великому вогні, поки не почуємо гучні звуки.
    Перемикаємо вогонь на середній і через декілька хвилин, коли удари припиняться, знімаємо каструлю з плити.
    Попкорн готовий.