Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * 0,5 кг знежиреного сиру (1,8%)
    * 1/2 склянки цукрової пудри зі смаком ваніліну
    * 1/2 склянки борошна або манки
    * 2 яйця
    * родзинки
    * цедра від 1/2 лимона
    * 1 жовток
    * вершкове масло
    * панірувальні сухарі
    Спосіб приготування:
    Форму змастити вершковим маслом. Посипати панірувальними сухарями. В миску викласти сир, додати ванільний цукор.
    Всипати просіяне борошно, гарненько все перемішати ложкою для однорідної маси. Розбити яйця - ще раз все перемішати. Всипати родзинки і покласти цедру лимона, перемішати.
    Заповнити форму сирною масою, розрівняти, змастити жовтком. Ложкою зробити щербини. Поставити в розігріту до 180-200 градусів духовку і запікати близько 35-40 хвилин до готовності.
    Запіканку трохи охолодити, нарізати на порційні шматки і подати до столу. Приємного апетиту!