Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * рікотта - 250 гр;
    * чебрець - 4 гілочки;
    * оливкова олія - 2 ч.л.;
    * сіль - щіпка;
    * чіабата або хліб для тостів.
    Замість рікотти, можна взяти прісний сирний сир або не дуже сухий сир.
    Чебрець повинен бути неодмінно свіжий, не знайшли - замініть базиліком, але це вже зовсім інша історія...
    Розминаємо рикотту вилкою, солимо.
    Листики шавлії відокремлюємо від стебел і відправляємо в сир. Можете попередньо їх подрібнити, мене влаштовує так.
    Перемішуємо, додаємо смачне оливкова олія - все!
    Із задоволенням намазуємо на тост і, з не меншим задоволенням, їмо!
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна