Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти тісто:
    5-жовтків,
    сода на кінчику ножа,
    щіпка солі,
    1-ст.ложка горілки,
    борошно скільки візьме тісто,
    сироп:
    2-ст. ложка цукру,
    2-ст. ложки меду.
    Замісити тісто і дати йому подихати. Потім розкачати коржики і нарізати соломкою. Обсмажити в киплячому маслі.
    Сироп: на водяній бані розтопити цукор з медом, довести до кипіння. Готовність сиропу перевіряю так: у холодну воду капаю кілька крапель сиропу і потім спробувати це, як кажуть на зубок. Якщо сироп відстає від зубів відразу-він готовий.
    Потім соломку перемішати з сиропом, надати чак-чаку будь-яку форму і прикрасити що є у вас в наявності родзинками, курагою.