Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    вишня без кісточок 300 г
    цукровий пісок 100 г
    сир 550 г
    молоко 125 мл
    цедра від 1/2 лимона
    жовтки 3 шт.
    манна крупа 50 г
    мигдаль 50 г
    білки 3 шт.
    панірувальні сухарі для посипання форми
    вершкове масло
    Спосіб приготування:
    Підготуємо всі продукти.
    Сир протерть через сито і добре збити.
    Вишню засипати цукровим піском (4 ст. л) і дати постояти 20 хвилин.
    Невисоку форму для запікання змастити вершковим маслом і посипати панировочным сухарями.
    сир додати молоко, решті пісок, терту цедру лимона, і жовтки.
    Попередньо нагріти духовку до 200 С. Манну крупу змішати з подрібненим мигдалем.
    Білки збити в густу піну і всі додати в сирну масу.
    Половину сирної маси викласти у форму, поверх розкласти вишню.
    Накрити що залишилася масою і покласти шматочками вершкове масло.
    Запікати в духовці близько 50 хвилин до утворення золотистої скориночки.
    Перед подачею на стіл посипати цукровою пудрою.
    Приємного апетиту!
    Фото: Оксана Ельнова