Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    яблука 2 шт.
    сир 100 г
    сметана 1 ст. л.
    яйце 1 шт.
    родзинки за смаком
    цукрова пудра 2 ст. л.
    подрібнені горіхи
    ягоди і зелень для прикраси
    Сир покласти в миску, додати сметану. Вбити яйце. Всипати цукрову пудру. Покласти підготовлений родзинки. Масу добре перемішати. З яблук зрізати кришку, видалити частину м'якоті і насіння.
    Отримані отвори наповнити сирною масою. Посипати зверху подрібненими горіхами. Помістити яблука в вогнетривке блюдо, налити трохи води.
    Запікати 15 хвилин при 200 градусів. Яблука вийняти з духовки, дати їм охолонути. Перекласти на тарілку, посипати цукровою пудрою, прикрасити за смаком.
    Приємного апетиту!