Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Як відомо до провину чудово підходить сирна тарілка. Найчастіше до сирів подають мед, волоські горіхи, виноград, крекери... Я вирішила зробити прекрасну закуску - медові груші з горіхами, убивши, так сказати, кількох зайців. Дуже рекомендую!
    Інгредієнти:
    ароматні груші - 6 шт;
    лимон - 1/2 шт;
    волоські горіхи - 100 гр;
    вершкове масло - 50 гр;
    мед - 4 ст.л.
    Видаляємо у груш сердцевинку й ріжемо на часточки.
    Збризкуємо лимонним соком, щоб не потемніли.
    На сковорідці розтоплюємо вершкове масло, додати мед.
    Коли суміш прогріється, додаємо груші. Перемішуємо, підсмажуємо на невеликому вогні пару хвилин.
    Потім додаємо горіхи. Продовжуємо томити.
    До моменту, коли груші почнуть ставати м'якими. Не передержите! Хвилин 5-7.
    Перекладаємо в тарілку.
    Подаємо, як закуску до провину і сирів.
    Фото і рецепт: Ольга