Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Арахіс - 1 склянка.
    * Цукор - 0,5 склянки.
    * Вода - 50 мл
    Приготування
    Приготувати продукти.
    Обсмажити арахіс (шкірку не знімати!) на слабкому вогні, помішуючи.
    Цукор залити водою, злегка перемішати.
    Як тільки горішки почали потріскує, вилити суміш води з цукром на сковорідку.
    Бажано не йти від плити далеко і час від часу помішуючи. Потрібно не упустити момент, коли вся вода випариться.
    На фото той момент, після якого не можна відходити ні на секунду. Видно, що на лопатці стала утворюватися цукрова помадка.
    І буквально через 15 секунд бачимо - кожен горішок рівному накрився маленькими кристалами цукру. Це диво!
    Готові горішки зняти зі сковорідки на тарілку, дати охолонути.
    Горішки не злипаються, кожен сам по собі. Головне, не з'їсти їх завчасно.
    Автор: semsvet