Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • На 4 порції:
    14 тигрових креветок
    2 ст.л. насіння кунжуту
    Для маринаду:
    2 ст.л. бальзамічного оцту
    4 ст.л. меду
    2 ст.л. маслинові масла
    цедра 1 лайма або лимона
    сіль, перець за смаком
    Приготування:
    Очистіть креветки від панцира, залишаючи невеликий хвостик. За допомогою дрібній терці натріть цедру лайма або лимона.
    У невеликій мисці змішайте всі інгредієнти для маринаду. Помістіть креветки в маринад і відправте в холодильник на 1,5-2 години.
    Коли креветки будуть добре промаринованы, наберіть їх на розмочені у воді бамбукові шпажки і смажте на грилі за кілька хвилин з кожного боку. Готові креветки посипте зверху кунжутом і подавайте до столу.
    Бальзамічний оцет можна замінити соєвим соусом або соусом-маринадом теріякі.