Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Традиційно американську індичку на День Подяки завжди подають з журавлинним соусом, але він так само чудово поєднується з дичиною і свининою, а на думку мого чоловіка, з будь-яким м'ясом.
    Навіть не любителі поєднання м'яса із солодким соусом можуть їсти його як варення з хлібом, що наша сім'я частенько і робить після свят, так як журавлина дуже корисна для здоров'я.
    Інгредієнти:
    * Журавлина (свіжа або заморожена) - 350 г
    * Сік апельсиновий - 250 р
    * Цукор - 250 р
    * Цедра апельсина
    Рецепт:
    Готуємо сироп: змішуємо сік з цукром і доводимо до кипіння.
    Додаємо помиту, перебрану журавлину, прикриваємо кришкою і дати закипіти.
    Зменшуємо вогонь і, помішуючи час від часу, варити 10 хвилин.
    Додаємо цедру, перемішуємо, і виставляємо на холод. Можна подавати коли охолоне, але краще всього на наступний день.
    Приємного всім апетиту!
    Автор: IreneA