Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • На 15-18 порцій:
    * 80 г вершкового масла
    * 1/2 склянки цукру
    * 1/2 склянки меду
    * 1 яйце
    * 3/4 склянки борошна
    * 1/2 чайної ложки соди
    * 1/2 чайної ложки кориці
    * 1/2 чайної ложки мускатного горіха
    * 1/4 чайної ложки солі
    * 1,5 склянки підсмажених волоських горіхів
    * 125 г темного шоколаду
    * морозиво
    Рецепт:
    1. Збити міксером масло з цукром. Додати мед і яйце. Знову добре збити.
    2. Змішати борошно з содою. Просіяти. Додати корицю, мускатний горіх і сіль. З'єднати масляну суміш з борошняний. Потім вмішати товчені волоські горіхи, тертий шоколад.
    3. Столовою ложкою викласти тісто на деко на відстані 5 см один від одного. Злегка притиснути, формуючи плоске печиво.
    4. Випікати до золотистого кольору в духовці при 180 градусах 10-12 хвилин.
    5. Дати заготівель охолонути. Потім з'єднати їх по дві, прослоив морозивом.
    6. Загорнути в харчову плівку або відразу ж подати. Помістити в герметично закривається контейнер. В морозилці зберігати до двох тижнів.
    Готувати: 50 хвилин + охолодження