Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
На 15-18 порцій:
* 80 г вершкового масла
* 1/2 склянки цукру
* 1/2 склянки меду
* 1 яйце
* 3/4 склянки борошна
* 1/2 чайної ложки соди
* 1/2 чайної ложки кориці
* 1/2 чайної ложки мускатного горіха
* 1/4 чайної ложки солі
* 1,5 склянки підсмажених волоських горіхів
* 125 г темного шоколаду
* морозиво
Рецепт:
1. Збити міксером масло з цукром. Додати мед і яйце. Знову добре збити.
2. Змішати борошно з содою. Просіяти. Додати корицю, мускатний горіх і сіль. З'єднати масляну суміш з борошняний. Потім вмішати товчені волоські горіхи, тертий шоколад.
3. Столовою ложкою викласти тісто на деко на відстані 5 см один від одного. Злегка притиснути, формуючи плоске печиво.
4. Випікати до золотистого кольору в духовці при 180 градусах 10-12 хвилин.
5. Дати заготівель охолонути. Потім з'єднати їх по дві, прослоив морозивом.
6. Загорнути в харчову плівку або відразу ж подати. Помістити в герметично закривається контейнер. В морозилці зберігати до двох тижнів.
Готувати: 50 хвилин + охолодження