Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
по 150 гр. ягід малини, смородини, чорної і червоної смородини
150 мл молока
2-3 ст.л цукру
2ст.л. меду
Ягоди збити в блендері, додати молоко, мед і цукор, ще раз все збити і розкласти по
Страницы
- М'ясні страви
- Рибні страви
- Салати, закуски
- Супы
- Випічка
- Десерти, солодощі
- Канапе з буряком і оселедцем
- Португальські вершкові тістечка
- Шоколадний мус з апельсином
- Кремовий мус з манго
- Плавлений сир домашній
- Швидкий сирний десерт
- Дуже ягідний смузі
- Крок мадам
- Сирна запіканка
- Десерт з манго з йогуртом
- Торт Баноффи
- Ягодка до ягодки
- Расгулла. Східна солодкість
- Сирок з бананом і малиною
- Як приготувати солодкий соус
- Солодкі роли з млинців з фруктами
- Що таке смузі?
- Яйця-сардски
- Домашній сир з молока і сиру
- Клаб сендвіч
- Як приготувати вдома м'ятне морозиво
- Заморожені ягоди
- Креветки гриль з медом і кунжутом
- Лимонна глазур
- Ботамоти – японські солодощі
- Манна каша
- Рисова каша з сиропом з родзинками і корицею
- Горіхова помадка
- Запечений сир фета
- Лимонний сорбет
- Джем з журавлини та яблук
- Запіканка сирна
- Полуничний сорбет
- Груші в меду з волоськими горіхами
- Сир "Маскарпоне"
- Яблука запечені з медом і ягодами
- Вогезька запіканка
- Гарбузове пюре з яблуками
- Чак-Чак
- Диня з хамоном
- Піта з сиром до сніданку
- Чорничний смузі з вівсяними пластівцями
- Горіховий крем
- Запечена кукурудза
- Сливовий соус
- Екзотичні фрукти
- Чурчхела з фундука класична
- Ванільний соус
- Запіканки з сиру
- Шоколадний мус
- Запечена рікотта з персиками
- Рис повітряний
- Сливове варення
- Інжир, запечений з беконом і горгонзолой
- Повидло з яблук
- Чай, чорний або зелений?
- Ананас на грилі
- Джем абрикосовий
- Рулети з шинкою для дітей
- Маракуйя - страсна гранаділла
- Сирний крем на тостах
- Яблука, фаршировані сиром і горіхами
- Вишневе варення без кісточок
- Закуска лимонна
- Двоколірний баварський крем з голубикою
- Джем з брусниці
- Трюфелі
- Мандарин – новорічний вітамін
- Персики консервовані
- Ягоди з цукром
- Іриски "Тягучки" на топленому молоці
- Апельсинове варення з імбиром
- Нью-Йоркський чізкейк
- Варена какао-згущене молоко "корівка"
- Полуничне парфе
- Сметанний торт-суфле
- Сирники з полуницею
- Соус вишневий
- Яйця в томатному соусі
- Лінивий чіз-торт з полуницею
- Сирна соломка
- Суфле сирне
- Диня до вашого столу!
- Полуничний мус
- Тарталетки з печінковим мусом
- Полуничне варення
- Солодка запіканка
- Шоколадно-сирний торт з вишнею
- Горішки в цукрі
- Домашнє морозиво апельсинове
- Торт "Дракон"
- Сир домашній (бринза)
- Сирник польський
- Тірамісу. Майстер-клас
- Варення із цитрусових з імбиром
- Цукерки "Моцарт"
- Апельсини в шафрані
- Полуничний крем у шоколаді
- Полунична панна котта
- Тірамісу з кавовим лікером
- Мигдальне поліно
- П'яна груша
- Полуничний торт з маскарпоне
- Соус з журавлини
- Екзотичний фрукт помело
- Пряний фруктовий салат в ананасі
- Десерт маскарпоне з полуницею
- Домашній сир
- Кавові трюфелі
- Парфе з курячої печінки
- Лінивий чізкейк
- Ревінь з полуничним соусом і маскарпоне
- Готуємо попкорн
- Торт "Панчо" ледачий
- Меренги-острова з шоколадом
- Рікотта з чебрецем
- Панна Котта
- Як правильно зварити джем?
- Запіканка із свіжого сиру
- Гарячі бутерброди з сиром
- Сирний десерт "Весняний
- Домашній йогурт
- Шоколадно-банановий крем
- Джем "Сунична поляна"
- Тістечко "Картопля"
- Десерт "Зальцбург"
- Творожно-вершкове тістечко "Біла ніч"
- Желе з червоної смородини
- Шоколадне суфле з кавою
- Малиновий конфітюр з суницею
- Трюфелі з перцем
- Овочеві страви
- Корисні поради
Последние записи
- Запечена капуста "Незвичайна"
- Цвітна капуста з насінням тмину і йогуртом
- Тепла фунчоза з оливковою олією
- Запечена гарбуз з бринзою
- Яєчня на тостах
- Тушкована капуста по-німецьки
- Спагеті карбонара
- Спагетті з соусом з печінки і грибів
- Сабджі з картоплі в коржах Чапаті
- Сирні битки з капустою
- Смажену картоплю по-новому
- Рол з шинкою
- Рисова каша з хурмою
- Стручкова квасоля-андалузски
- Рис із замороженими мідіями і овочами
© 2013 All rights reserved