Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • 200 г очищеного фундука, 150 г цукрової пудри, 130 г вершкового масла, 100 мл молока, 4 жовтки, 2 ч. л. ванільного цукру,листя свіжої м'яти
    Горіхи обсмажити, помішуючи, на сухій сковороді, 2-3 хвилини. Відкласти трохи для прикраси, що залишилися розмолоти в блендері в дрібну крихту.
    Жовтки розтерти з цукровою пудрою і ванільним цукром, змішати з молоком, поставити на вогонь і варити, помішуючи, до отримання густої маси, 6 хвилин. Зняти з вогню і дати трохи охолонути. Додати вершкове масло і добре збити.
    Всипати горіхи і акуратно перемішати. Розкласти крем по формах і поставити в холодильник мінімум на годину. Перед подачею на стіл прикрасити відкладеними смаженими горіхами і листочками м ’ яти.