Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
На 4 порції:
14 тигрових креветок
2 ст.л. насіння кунжуту
Для маринаду:
2 ст.л. бальзамічного оцту
4 ст.л. меду
2 ст.л. маслинові масла
цедра 1 лайма або лимона
сіль, перець за смаком
Приготування:
Очистіть креветки від панцира, залишаючи невеликий хвостик. За допомогою дрібній терці натріть цедру лайма або лимона.
У невеликій мисці змішайте всі інгредієнти для маринаду. Помістіть креветки в маринад і відправте в холодильник на 1,5-2 години.
Коли креветки будуть добре промаринованы, наберіть їх на розмочені у воді бамбукові шпажки і смажте на грилі за кілька хвилин з кожного боку. Готові креветки посипте зверху кунжутом і подавайте до столу.
Бальзамічний оцет можна замінити соєвим соусом або соусом-маринадом теріякі.