Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Я вам пропоную "мій" варіант приготування манної каші. Мені його розповіла мамина подруга, літня єврейка. У мене він прижився не стільки з-за простоти приготування (до речі - 100% гарантія відсутності грудок), скільки з-за смаку! Мені ця каша більше подобається, ніж зварена звичайним способом.
    Інгредієнти:
    молоко - 1 склянка;
    манка - 1 ст.л. з невеликою гірочкою;
    цукор - 1/2 ст.л.;
    щіпка солі;
    вершкове масло для подання.
    Насипаємо всі інгредієнти в холодну!!! молоко, розмішуємо і ставимо на середній вогонь.
    Варимо, постійно помішуючи. Коли забулькает, зменшуємо вогонь до малого і варимо до загустіння, приблизно 4-5 хвилин.
    Знімаємо з вогню і збиваємо злегка вінчиком або вилкою, протягом 1 хвилини.
    Додаємо шматочок вершкового масла. Каша ніжна, повітряна і без грудок!
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга