Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Я вам пропоную "мій" варіант приготування манної каші. Мені його розповіла мамина подруга, літня єврейка. У мене він прижився не стільки з-за простоти приготування (до речі - 100% гарантія відсутності грудок), скільки з-за смаку! Мені ця каша більше подобається, ніж зварена звичайним способом.
Інгредієнти:
молоко - 1 склянка;
манка - 1 ст.л. з невеликою гірочкою;
цукор - 1/2 ст.л.;
щіпка солі;
вершкове масло для подання.
Насипаємо всі інгредієнти в холодну!!! молоко, розмішуємо і ставимо на середній вогонь.
Варимо, постійно помішуючи. Коли забулькает, зменшуємо вогонь до малого і варимо до загустіння, приблизно 4-5 хвилин.
Знімаємо з вогню і збиваємо злегка вінчиком або вилкою, протягом 1 хвилини.
Додаємо шматочок вершкового масла. Каша ніжна, повітряна і без грудок!
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга