Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * полуниця - 250 г;
    * жовтки курячого яйця - 6 штук;
    * білки курячого яйця - 3 штуки;
    * цукровий пісок - 100 г;
    * вершки 35% жирності - 200 г;
    для прикраси:
    * полуниця - 100 г;
    * листя м'яти.
    Полуницю перебрати, очистити від плодоніжок, ретельно промити у воді і обсушити. Ягоди змолоти в міксері до отримання пюреобразной маси.
    Яєчні жовтки і цукор збити до білого, додати в полуничне пюре.
    В окремих мисках збити охолоджені вершки і яєчні білки, додати в полуничне пюре, перемішати лопаткою або вінчиком так, щоб маса залишалася повітряної.
    У пластиковий контейнер перелити отриману масу, рівномірно розподілити. Поставити в морозильну камеру на 4-5 годин.br/>Заморожену масу дістати з морозильної камери. Розкласти порційно у вигляді кульок з допомогою спеціальної ложки для морозива. Прикрасити ягоди полуниці та листочками м ’ яти.