Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* полуниця - 250 г;
* жовтки курячого яйця - 6 штук;
* білки курячого яйця - 3 штуки;
* цукровий пісок - 100 г;
* вершки 35% жирності - 200 г;
для прикраси:
* полуниця - 100 г;
* листя м'яти.
Полуницю перебрати, очистити від плодоніжок, ретельно промити у воді і обсушити. Ягоди змолоти в міксері до отримання пюреобразной маси.
Яєчні жовтки і цукор збити до білого, додати в полуничне пюре.
В окремих мисках збити охолоджені вершки і яєчні білки, додати в полуничне пюре, перемішати лопаткою або вінчиком так, щоб маса залишалася повітряної.
У пластиковий контейнер перелити отриману масу, рівномірно розподілити. Поставити в морозильну камеру на 4-5 годин.br/>Заморожену масу дістати з морозильної камери. Розкласти порційно у вигляді кульок з допомогою спеціальної ложки для морозива. Прикрасити ягоди полуниці та листочками м ’ яти.