Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    2 кг яблук (ранетки),
    400 мл води
    1,6 кг цукру.
    Приготування:
    Яблука добре вимити і висушити.
    Розрізати на четвертинки і видалити серцевину.
    Скласти у велику каструлю налити воду і поставити варити на середній вогонь. Періодично помішувати.
    Коли маса стане кашоподібної зняти з вогню і остудити.
    Протерти через сито.
    Додати цукор з розрахунку на 1 кг маси пюре 800 г цукру.
    Добре перемішати, поставити на вогонь і варити до повного зникнення піни приблизно 15 хвилин, помішуючи!!! (швидко пригорає).
    Перекласти в чисті і сухі баночки. Закрити кришками.
    Приємного апетиту!