Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
2 кг яблук (ранетки),
400 мл води
1,6 кг цукру.
Приготування:
Яблука добре вимити і висушити.
Розрізати на четвертинки і видалити серцевину.
Скласти у велику каструлю налити воду і поставити варити на середній вогонь. Періодично помішувати.
Коли маса стане кашоподібної зняти з вогню і остудити.
Протерти через сито.
Додати цукор з розрахунку на 1 кг маси пюре 800 г цукру.
Добре перемішати, поставити на вогонь і варити до повного зникнення піни приблизно 15 хвилин, помішуючи!!! (швидко пригорає).
Перекласти в чисті і сухі баночки. Закрити кришками.
Приємного апетиту!