Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Всі ми в дитинстві любив це смачне ласощі. Звичайно, його можна купити в магазині. Але приготувавши солодкий повітряний рис будинку, Ви точно будете впевнені, що не використані при приготуванні загусники, консерванти і е-добавки.
    1. Відварюємо рис у великій кількості води. Стежимо, щоб рис не перетравився - рисинки повинні бути розсипчастими. Краще брати круглі сорти рису.
    2. Зливаємо воду і викладаємо рис просушитись на паперовий рушник.
    3. Деко для запікання застилаємо папером для випічки (пергаментом) і викладаємо рис в один шар.
    4. Ставимо на дві години в духовку при температурі 100 градусів.
    5. Рослинна олія наливаємо в сковороду і викладаємо маленькими порціями (по черзі) наш підсушений в духовці рис. Рис має занурюватися в масло.
    6. Рис дуже швидко почне «здуватися», виймаємо його шумівкою, викладаємо на рушник, щоб прибрати зайвий жир.
    7. Посипаємо смажений повітряний рис цукровою пудрою.
    Приблизну кількість інгредієнтів:
    1 склянка рису,
    рослинна олія,
    цукрова пудра
    Автор: JayS