Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Цей крем універсальна штука - можна до млинців подати, можна капкейки прикрасити, підійде і як прошарок для торта, оскільки досить товстий і відмінно тримає форму. Та й просто так, ложками, теж можна їсти. До того ж у складі крему немає дефіцитних жирних вершків або калорійного вершкового масла, готується він швидко і всього з трьох інгредієнтів за п'ять хвилин можна приготувати смачний десерт.
    Інгредієнти:
    Шоколад - 100 г
    Банан - 2 шт
    Апельсиновий сік (або мікс апельсинового і лимонного соку) - 50 мл
    Цукор - 3 ст. л.
    Приготування:
    Банани розім'яти в пюре за допомогою блендера, додати сік і цукор, проварити п'ять хвилин, постійно помішуючи.
    Зняти з вогню, додати шоколад, поламаний на шматочки
    Перемішуючи, дочекатися повного розчинення шоколаду.
    Розлити крем по банках або використовувати відразу за призначенням. Через кілька годин зберігання крем сильно густішає.
    Зберігається може до двох тижнів в холодильнику. З двох бананів і плитки шоколаду вийшло 300мл крему.
    Фото і рецет: ларьок