Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Сир твердий - близько 150 грам
Борошно пшеничне - 1,5 склянки
Масло вершкове 80 г
Молоко - 4 ст. л.
Сіль за смаком)
Лимонна цедра (від одного маленького лимона)
Рецепт
Сир і масло натерти на дрібній терці і ретельно перемішати.
Додати сіль, молоко і цедру і ще раз ретельно перемішати.
Потім додайте всю борошно і замісіть м'яке і еластичне тісто.
Розкачайте тісто в пласт товщиною 0,5 см, наріжте його на смужки і кожну смужку скачайте пальчиками в трубочку.
Покладіть їх на пергаментний папір і випікайте 15 хвилин при 180 градусах, до золотистого кольору.
Остудіть і їжте! Сирний смак виявиться, коли вони охолонуть! У мене вийшло 45 паличок.