Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* 0,5 кг знежиреного сиру (1,8%)
* 1/2 склянки цукрової пудри зі смаком ваніліну
* 1/2 склянки борошна або манки
* 2 яйця
* родзинки
* цедра від 1/2 лимона
* 1 жовток
* вершкове масло
* панірувальні сухарі
Спосіб приготування:
Форму змастити вершковим маслом. Посипати панірувальними сухарями. В миску викласти сир, додати ванільний цукор.
Всипати просіяне борошно, гарненько все перемішати ложкою для однорідної маси. Розбити яйця - ще раз все перемішати. Всипати родзинки і покласти цедру лимона, перемішати.
Заповнити форму сирною масою, розрівняти, змастити жовтком. Ложкою зробити щербини. Поставити в розігріту до 180-200 градусів духовку і запікати близько 35-40 хвилин до готовності.
Запіканку трохи охолодити, нарізати на порційні шматки і подати до столу. Приємного апетиту!