Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Тісто:
    2 з половиною склянки борошна
    2 ч. л. розпушувача
    125 г маргарину
    3/4 скл. цукру
    2 яйця
    1 жовток
    2 шоколадних або ванільних пудингу (доктор эткер)
    750 мл молока
    8 ст. л. цукру
    Сирна маса:
    1 кг сиру подрібнити блендером або пропустити кілька разів через м'ясорубку
    1 ванільний пудинг
    2 гр. ваніліну
    150 гр. масла
    200 гр. цукру
    4 жовтки
    5 білків
    200 гр. кураги
    100 гр. родзинок
    Приготування:
    Борошно вимішати з порошком до випічки і розтерти з маргарином. Жовток і яйця збити з цукром, додати до борошні, замісити тісто, поставити на декілька годин у холодильник.
    Родзинки і курагу залити на 10 хвилин окропом, злити воду, курагу порізати кубиками.
    Беремо деко, у мене 26 на 38 см., змащуємо маргарином і розправляємо тісто, краще це робити руками злегка змоченими в холодній воді, тісто заводимо і на бортики.
    Далі готуємо наш пудинг, як написано на упаковці, тільки з потрібним нам кількістю молока і цукру і гарячий пудинг виливаємо на тісто, рівномірно розправляємо по всьому тесту, чекаємо, до повного охолодження пудингу.
    Тим часом беремо перетертий сир, додаємо пудинг сухий, ванілін перетертий з 1 ст. л. цукру, масло, жовтки збиті з 100 гр. цукру і гарненько вимішуємо міксером.
    Окремо до стійких піків білки збиваємо з 100 гр. цукру, вимішуємо з сиром додаємо родзинки, курагу, ще раз перемішуємо і викладаємо на тісто з пудингом, рівномірно розправляючи по всій поверхні.
    Запікаємо в нагрітій до 180 градусів духовці, 40-45 хвилин. Дати охолонути сырнику не виймаючи його з форми.
    Вихід близько 3.800 кг.
    Приємного апетиту!
    Примітка:
    Я свій сирник розрізав навпіл і просочена заварним кремом, який майже весь виліз з боків, напевно, під вагою сирники,так що крем потрібен більш щільний, може масляний або шоколадный.В кінцевому підсумку у мене вийшов тортик 26 на 18 див. і 8 см . высотой.При бажання верх можна полити шоколадною глазур'ю.
    Фото і рецепт: mim